Zo te zien gebruikt u nog een oude webbrowser die niet langer wordt ondersteund en mogelijk onveilig is.

U kunt hier gratis upgraden naar de nieuwste versie van Internet Explorer.

U kunt er ook voor kiezen om over te stappen op een modernere browser zoals Firefox of Google Chrome

Colofon

Initiatiefnemers:
Weert Business Plaza is een initiatief van Business Plaza Nederland. Business Plaza Nederland biedt met Weert Business Plaza alle ondernemers uit Weert een platform om zich te profileren.

Doel Weert Business Plaza:
Het doel van Weert Business Plaza is om ondernemers uit de regio Weert een platform te bieden om zich te profileren. Op Weert Business Plaza zijn alle economisch actieve bedrijven in Weert e.o. vindbaar. Op Weert Business Plaza zal altijd actuele informatie te vinden zijn die interessant is voor ondernemers uit de regio Weert. De redactie streeft ernaar om alle informatie zo optimaal mogelijk te verstrekken. 

Redactie:
De redactie voor deze website wordt gevormd door Weert Business Plaza. Wilt u redactie aanleveren? Klik dan hier. Wilt u graag eerst contact met de lokale manager, klik dan hier


Compatibiliteit:
De website is ontworpen om bekeken te worden met Internet Explorer versie 9 en hoger en op Firefox versie 3 en hoger. Het is mogelijk om de website met andere browsers te bekijken maar niet in alle browsers wordt de lay-out optimaal weergegeven of is niet alle functionaliteit beschikbaar.

Members en partners van Weert Business Plaza

  • Fit20 Weert
  • autogreijmans
  • Gemeente Weert
  • Spark-le
  • PM Internet Solutions
  • HierUwLogo
Profiteer van de voordelen als member van Weert Business Plaza Meld u nu aan

Tavern de Oude Munt
Rabobank Weerterland en Cranendonck