Zo te zien gebruikt u nog een oude webbrowser die niet langer wordt ondersteund en mogelijk onveilig is.

U kunt hier gratis upgraden naar de nieuwste versie van Internet Explorer.

U kunt er ook voor kiezen om over te stappen op een modernere browser zoals Firefox of Google Chrome

Over Business Plaza

Initiatiefnemers:
Weert Business Plaza is een initiatief van Business Plaza Nederland. Business PLaza Nederland biedt met Weert Business Plaza alle Ondernemers uit Weert en omgeving een platform om zich te profileren.

Doel Weert Business Plaza:
Het doel van Weert Business Plaza is om ondernemers uit Weert  een platform te bieden om zich te profileren. Op Weert  Business Plaza zijn alle economisch actieve bedrijven in Weert vindbaar. Op Weert  Business Plaza zal altijd actuele informatie te vinden zijn die interessant is voor ondernemers uit Weert. De redactie streeft ernaar om alle informatie zo optimaal mogelijk te verstrekken.

Bedrijfsprofiel:
Uw eigen bedrijfsprofiel is vindbaar op Weert  Business Plaza. Het toevoegen van uw gegevens maakt u beter vindbaar. Hiervoor kunt u member worden a 50 euro per jaar. Weert  Business Plaza werkt met een Google gerelateerd zoeksysteem waardoor u gevonden wordt op zoekwoorden. Door het invullen van uw profiel wordt uw vindbaarheid dus verbeterd!   

Redactie:
De redactie voor deze website wordt gevormd door Weert  Business Plaza. Wilt u redactie aanleveren? Klikt u dan hier.

Adverteren:
U kunt uw bedrijf beter profileren op Weert Business Plaza. Al vanaf € 99,- kunnen wij voor u een campagne op maat maken. Om te komen tot een optimaal rendement is het goed om in een persoonlijk gesprek uw wensen te bespreken en hier een campagne op te schrijven. Wilt u weten wat de standaard mogelijkheden zijn? Klik dan hier!

Members en partners van Weert Business Plaza

  • Fit20 Weert
  • autogreijmans
  • Gemeente Weert
  • Spark-le
  • PM Internet Solutions
  • HierUwLogo
Profiteer van de voordelen als member van Weert Business Plaza Meld u nu aan

Tavern de Oude Munt
Rabobank Weerterland en Cranendonck